top of page

Jaunumi

8.07.24.

Nāc strādāt pie mums! Meklējam BIROJA VADĪTĀJU!

Aicinām pievienoties TRIVIUMS pasaulei BIROJA VADĪTĀJU 

8.07.24.

Nāc strādāt pie mums! Meklējam KLIENTU ATTIECĪBU VADĪTĀJU!

Aicinām pievienoties TRIVIUMS pasaulei KLIENTU ATTIECĪBU VADĪTĀJU 

18.06.24.

Līdzfinansējums digitālo prasmju attīstības apmācībām

TRIVIUMS piedāvātajām apmācībām ir pieejams ES investīcijas "Uzņēmumu digitālo prasmju attīstība" līdzfinansējums mikro, mazo, vidējo un lielo komersantu darbiniekiem.

16.05.24.

Kas ir ESG un kāpēc par to būtu jādomā uzņēmumiem?

Šodienas strauji mainīgajā biznesa vidē nodrošināt panākumus kļūst arvien grūtāk, ja netiek ņemtas vērā vides, sociālās un korporatīvās pārvaldības jomas, kā arī ilgtspējas faktori. Arī no likumlēmēju puses ir spiediens pārejai ilgtspējas virzienā. Tāpēc ESG jeb no angļu valodas vides, sociālās un korporatīvās pārvaldības apsvērumu kopums ir viena no nozīmīgākajām mūsdienu uzņēmējdarbības tendencēm.

20.03.24.

Kā mākslīgais intelekts varētu palīdzēt automatizēt pakalpojumu procesus? - Kaspars Kauliņš

Aicinām noskatīties uzņēmuma "Tilde" biznesa attīstības vadītāja, mākslīgā intelekta tehnoloģiju evanģēlista, TRIVIUMS biznesa attīstības un vadības konsultanta Kaspara Kauliņa uzstāšanos konferencē ''Iepirkumi rīt''.

20.03.24.

5 jautājumi Edvīnam Elfertam

Kas tu esi?

Es esmu pieredzējis komandas vadītājs ar ilggadēju starptautisku pieredzi tehnoloģiju konsultēšanā un ieviešanā. Mans profesionālais fokuss ir biznesa inteliģence (BI), zemā koda (low-code) programmatūras izstrāde, kā arī viedās automatizācijas un mākslīgā intelekta risinājumu ieviešana klientiem Baltijā un Ziemeļvalstīs. Esmu aktīvās atpūtas entuziasts un aizraujos ar garo distanču skriešanu

20.03.24.

7 ieguvumi biznesa attīstībā, izmantojot Agile metodoloģiju

Agile metodoloģija ir kļuvusi par populāru pieeju biznesa attīstībai visā pasaulē. Tās elastība un pieejas veids ir izrādījušies ļoti veiksmīgi daudzās nozarēs.

Šajā rakstā iepazīstināsim ar 7 galvenajiem ieguvumiem, ko uzņēmumi var gūt, izmantojot Agile metodoloģiju.

Profesionālā izdegšana var skart arī tevi!

! 45% nodarbināto Latvijā cieš no stresa darba vietā un uzskata, ka darba devēji nepievērš ar stresu saistīto problēmjautājumu risināšanai pietiekamu uzmanību.

! 40% strādā vairāk nekā 40 stundas nedēļā

! Darbinieks, kuru neskar stress, darba devējam izmaksā par 50 % mazāk

Izdegšanas sindroms - fiziska un emocionāla izsīkuma stāvoklis, kas rodas, ilgstoši strādājot emocionālas spriedzes apstākļos. Dziļākajos posmos izdegšanu var saukt par "nāvi dzīves laikā". 

Diskusija: vadītāji un darbinieki - kā to darīt kopā?

Četru mūsu pasniedzēju diskusija par vadītāju un darbinieku sadarbību biznesa mēŗku sasniegšanā.

Olga Dzene forumā Līdere, "Sievišķā līderība, dzimumu stereotipi"

Par sievišķo līderību un dzimumu stereotipiem Izaugsmes un iedvesmas forumā Līdere 2019 stāstīja TRIVIUMS līderības eksperte un konsultante Olga Dzene. Viņa uzsvēra, ka globālā tendence parāda - pašus augstākos amatus biznesā ieņem vien 2% sieviešu. Taču Eiropā šajā ziņā ir visiepriecinošākie rādītāji – 22,6% sieviešu ieņem vadītājas amatu. Latvijā sievietes – vadītājas ir aptuveni tikpat.

5 jautājumi Kristiānai Roth

Kas tu esi?

Introverts, kurš lielāko dzīves daļu pavada auditorijas priekšā un ir iemācījies to izbaudīt. Ikdienā izbaudu burvību, ko sniedz gan darbošanās akadēmiskajā pasaulē pētnieku un studentu vidū, gan darbošanās privātajā biznesā, atbalstot klientus dažādās nozarēs.

Pasaules tendencēm krājumu vadībā un plānošanā

26. novembrī BiSmart konferencē "Piegādes ķēde" , kurā viņš stāstīja par pasaules tendencēm krājumu vadības un plānošanas metodikās.

Pauls iezīmēja kāpēc viņš uzskata, ka piegāžu ķēde būs aktuāla turpmākos 100 vai vismaz 50 gadus. Kas ir tas jautājumu loks, ko ar modernām metodēm var risināt un sniedza praktiskus piemērus.

bottom of page