TRIVIUMS komandai pievienojas Dace Bole

TRIVIUMS komandai pievienojas Dace Bole

Dace ir personāla vadības eksperte ar 20 gadu praktisko pieredzi. Vērtībās orientētas personāla vadības sistēmas modeļa autore.

TRIVIUMS vada programmu “Darbinieka uzplaukums (vērtībās orientēta personāla vadības metode)”. Konsultē, veic personāla vadības procesu iekšējos auditus, vada seminārus personāla vadības jomā.

Vairāk par Daces profesionālo pieredzi uzzināsiet šeit.

15.-16. martā jau ir iespēja apmeklēt Daces publisko kursu "Darbinieka uzplaukums. Vērtībās orientēta personāla vadības metode".

Šobrīd aizvien vairāk tiek runāts par labklājību gan personīgās dzīves, gan darba dzīves kontekstā. Labklājību raksturo darbinieku motivācija darboties un justies laimīgam darbā, kas, savukārt, veicina darbinieka uzplaukumu, kas ir laba sajūta, efektīva funkcionēšana un teicama darba izpilde.

Vadītāja izaicinājums ir sabalansēt uzņēmuma stratēģiskos mērķus un uzdevumus ar šo darbinieku uzplaukumu. Vērtībās orientētas personāla vadības mērķis ir darbinieku garīgā labklājība jeb darbinieku uzplaukuma veicināšana ilgtermiņā. Tā ir zinātniski pamatota metode. Ir aprēķināts, ka vērtību nerespektēšana izmaksā dārgāk nekā investīcijas vērtību vadībā. Šajā kursā uzzināsim, kā ieviest vērtībās orientētu personāla vadību, kādi procesi palīdz uzlabot darbinieku motivāciju, kā veidot motivācijas programmu un ne tikai.

Kursa mērķis: sniegt iespēju iepazīt inovatīvu un efektīvu personāla vadības metodi darbinieku uzplaukuma un radošās enerģijas atraisīšanai, kura ir balstīta uzņēmuma darbinieku vērtību atklāšanā. Metodes ieviešana ir pa spēkam jebkuram uzņēmumam.

Ieguvumi

  • Zināšanas par garīgo labklājību jeb darbinieku uzplaukumu
  • Zināšanas par vērtībām un izpratne par uzņēmuma darbinieku vērtību nozīmīgumu
  • Spēja ieviest vērtībās orientētas personāla vadības metodi
  • Ierosme, paraugi, instrumenti, kurus vari izmantoto jau rīt

Vairāk par kursu.

Dace, esi sveicināta komandā!