TRIVIUMS ir organizācija, kas mācās

TRIVIUMS ir organizācija, kas mācās

TRIVIUMS ir organizācija, kas mācās.

TRIVIUMS komandas vērtība ir attīstība un izaugsme - esam zinātkāras, radošas un pārliecinātas, ka vienmēr var vēl labāk.
Mēs piedāvājam citiem apgūt dažādas zināšanas un praktiskas iemaņas pie augstas klases ekspertiem, un arī pašas izmantojam iespēju tās iegūt.

Mūsu komanda apmeklēja TRIVIUMS pārdošanas praktiķa un trenera Pāvela Hafizova Pārdošanas un pārrunu treniņu Fight Club© (H2H Sales).
 
Kāpēc mācīties?
"Pieaugot ātrumam, ar kādu mainās pasaule, organizācijām, kas vēlas būt konkurētspējīgas, jābūt nemitīgā attīstībā. Tas attiecas arī uz cilvēkiem - viena no prioritārajām 21. gadsimta kompetencēm ir prasme mācīties," saka TRIVIUMS treneris Reinis Upenieks.
 
"Dzīvē nekas nestāv uz vietas, viss “plūst un mainās”. Tāpēc atkarībā no tā, kas mēs esam, kur mēs esam, ko mēs darām un kur vēlamies nonākt, mums ir jātiek līdzi pārmaiņām. Mūsu motivācija un spēja būt atvērtiem, mācīties, pilnveidoties un virzīties uz priekšu nodrošina pastāvīgu attīstību, attiecīgi iespējas realizēties un vairot labsajūtu. Ja nevirzāmies uz priekšu, diemžēl, virzāmies atpakaļ, jo “nekas dzīvē nestāv uz vietas. Pieaugušo mācības nodrošina šo virzību un ieņem milzīgu nozīmi," saka TRIVIUMS trenere Skaidrīte Bulmeistere-Ikauniece.

Ja arī jūs vēlaties noskaidrot, ko nozīmē "Mammas fiška" un daudz ko vairāk, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu par iespēju noorganizēt korporatīvi Pārdošanas un pārrunu treniņu Fight Club© (H2H Sales). Vairāk par treniņa programmu lasiet šeit.