Reinis Upenieks konferencē ''Cilvēkfaktors'' ar stāstu ''Organizācija, kas mācās''

Reinis Upenieks konferencē ''Cilvēkfaktors'' ar stāstu ''Organizācija, kas mācās''

Reinis par savu stāstu konferencei saka: ”Arvien biežāk konstatējam, ka tas, kas vakar bija skaidrs un stabils, šodien kļuvis nenoteikts, un atkal jāapgūst, kā dzīvot jaunā situācijā.”

Savā stāstā Reinis veltīja uzmanību izpratnei par mācīšanās pārmaiņām, pievēršoties gan indivīda, gan organizācijas līmenim. Reinis deva ierosmi vadītājiem pārdomāt mācīšanās vietu savās ikdienas komandās, mēģinot arī paši sev atklāt, vai ir daļa no organizācijas, kas mācās.

Treneris izcili pastāstīja, ko nozīmē organizācija, kas mācās, kāda ir mācīšanos atbalstoša vide (vai ir psiholoģiskā drošība un atšķirību novērtēšana?), kādi ir līderi, kuri atbalsta mācīšanos un ar ko sākt, lai veicinātu vēlmi mācīties.

Reinis Upenieks ir pieredzējis vadības konsultants un treneris, specializējies darba un organizāciju psiholoģijas, kā arī klīniskās un veselības psiholoģijas jomā. Šobrīd ir reģistrēts un sertificēts psihologs un supervizors (pārraugs), Kvalitātes nodaļas vadītājs Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā un pētnieks Rīgas Stradiņa universitātē. Ar TRIVIUMS sadarbojas kopš 2004. gada. Vada treniņus vadības, komunikācijas, organizācijas efektivitātes jomās latviešu un angļu valodā.

Kursu dalībnieki treneri raksturo kā ļoti labu, kompetentu un zinošu treneri. 

Reiņa kursa programmu par tēmu ''Organizācija, kas mācās'' variet atrast šeit