Izaugsmes un iedvesmas forums LĪDERE

Izaugsmes un iedvesmas forums LĪDERE

2019. gada 14. maijā notika jau otrais izaugsmes un iedvesmas forums LĪDERE. Šogad tajā piedalījās trīs TRIVIUMS treneres.

Izaugsmes trenere un koučs Linda Saulīte dalījās pieredzē kā piecelties pēc sāpīga zaudējuma un piecelties nevis ciniskākai, skarbākai un aizvērtākai pret pasauli, bet tieši pretēji - atvērtai, daudz empātiskākai, ticošākai sev un citiem? Mans stāsts ir par to, kā zaudējumu pārvērst skaistumā. Par to, ka drosme nebūt perfektai, drosme ieskatīties acīs sev un zaudējumam padara mūs daudz autentiskākas un veiskmīgākas.

Līderības attīstības eksperte Olga Dzene pievērsa auditorijas uzmanību statistikai un kā to ietekmē stereotipi. Eiropā 22,6% sieviešu strādā augstākajā vadības līmenī, pasaules kontekstā tas ir augsts rādītājs. Sievietēm Latvijā ir zināšanas, kvalifikācija un atbalstoša vide, lai kļūtu par vadītājam. Būtiski ir nenoticēt stereotipiem par sievietes vājumu, bet noticēt spēkam.

Komunikāciju trenere Baņuta Rubess  norādīja, ka sieviete uz skatuves tā  ir uzdrīkstēšanās gan tiešā, gan pārnstā nozīmē. Rādot piemērus viņa norādīja, ka sievietes spēks ir idejā Lai sieviete gūtu panākumus viņai vajadzīgi sabiedrotie un tuvāko cilvēku atbalsts.