Iepazīsties ar Enno Enci

Iepazīsties ar Enno Enci

Zinot, cik būtiski katram mūsu klientam atrast savu ideālo treneri, kā arī, cik lielu lomu spēlē trenera personība, turpmāk veidosim īsa formāta sarunas ar TRIVIUMS jaunākajiem treneriem.

Pirmā tikšanās ar Enno Enci. Enno ir inovāciju vēstnieks, ar pieredzi tirdzniecībā, inovatīvu produktu izstrādē, komercializēšanā un vērtēšanā. SIA Milzu! dibinātājs, zīmola radītājs, padomes priekšsēdētājs, Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta zināšanu kopienas EIT FOOD RIS (Region Innovation Scheme) politikas padomes loceklis.

Sarunā par to, kā Enno kļuva par treneri eksporta, uzņēmējdarbības, pārdošanas un inovāciju tēmās, kā arī, kas viņu motivē dalīties zināšanās par šīm tēmām. Kāpēc Enno interesē inovācijas un kādi ir galvenie ieguvumi no inovāciju atbalstošas vides uzņēmumā. Uz šiem un citiem jautājumiem saņemsi atbildes šajā sarunā.

Tev varētu interesēt. Nākamā saruna norisināsies 25. aprīlī plkst. 14.00, kurā iepazīsimies vairāk ar Evitu Štrausu.

Evita ir zīmola pozicionēšanas un eksporta trenere un konsultante. Biznesa attīstības vadītāja, mentore un Rīgas Tehniskās universitātes Absolventu asociācijas valdes locekle. Pieredze galvenokārt ir saistīta ar biznesa attīstību, zīmola izstrādi, jaunu produktu un to konceptu izstrādi un ieviešanu, eksportu un B2B pārdošanas vadību. Plaša praktiskā pieredze starptautiskā sadarbībā ar izplatītājiem.

Sarunā par to, kā Evita par treneri un konsultantu zīmola pozicionēšanas un eksporta tēmās, kas ir zīmola pozicionēšana un kādi ir galvenie ieguvumi zināšanām par zīmola pozicionēšanu, prasmei to pozicionēt mērķtiecīgi. Uz šiem un citiem jautājumiem saņemsi atbildes šajā 25. aprīļa Facebook tiešraides sarunā.