Ideja dāvanai komandas biedram vai komandai

Ideja dāvanai komandas biedram vai komandai

Dalāmies ar ideja dāvanai komandas biedram vai komandai. 

  • Praktiski kursi un treniņi - publiskie kursi vai organizēti tikai jūsu uzņēmumam 
  • Iedvesmojošas un interesantas lekcijas un stāsti ar ko dalās TRIVIUMS treneri un praktiķi. Tēmas var būt visdažādākās, piemēram, kā ikdienā parūpēties par saviem resursiem vai par kādu aktuālu tēmu, piemēram, mākslīgais intelekts. Kā arī tas var būt trenera pieredzes stāsts par kādu izaicinājumu, kuram gājis cauri, viņa ieguvumiem un ieteikumiem. Ja vēlaties uzzināt iespējamās tēmas, sazinieties ar mums
  • Koučinga sesijas ar Olgu Dzeni vai Lindu Saulīti. Koučings ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā palīdzēt cilvēkiem mērķtiecīgi attīstīt savas profesionālās kompetences. Koučinga procesā tiek izvirzīti konkrēti mērķi attīstībai, un cilvēks/komanda ar kouča atbalstu strādā pie personīgās attīstības mērķu īstenošanas.

Izglītība mūža garumā ir mūsdienu dzīves nepieciešamība. Darba tirgus, profesijas, nepieciešamās prasmes un kompetences mainās ļoti strauji. Svarīgi ir neapstāties pie iegūtajām zināšanām - pilnveidot sevi visa mūža garumā. 

Aicinām investēt izglītībā, jo tā ir investīcija labklājībai. Pieaugušo mācības – virzītājspēks uz pārmaiņām, attīstību un labsajūtu.

Zināšanas ir aktīvs, kas nav iznīcināms! 

Ja rodas kādi jautājumi, aizpildiet pieteikumu un mēs ar Jums sazināsimies!