Efektīvs argumentācijas modelis svarīgu lēmumu komunicēšanā

Efektīvs argumentācijas modelis svarīgu lēmumu komunicēšanā

Augustā norisinājās bezmaksas DEMO pasākums: Virtuālās pusdienas ar Edgaru Lapiņu “Kritiskā domāšana un lēmumu pieņemšana”! Pasākuma ietvaros TRIVIUMS treneris Edgars Lapiņš ieteica efektīvu argumentācijas modeli svarīgu lēmumu komunicēšanai.

Edgars Lapiņš ir tehnoloģiju pārmaiņu projektu un komandu vadītājs, stratēģiskā mārketinga un komunikāciju profesionālis, kritiskās domāšanas un zinātnes popularizēšanas kustības SkeptiCafe aizsācējs.

TRIVIUMS vada kritiskās domāšanas, argumentācijas un datos balstītu lēmumu pieņemšanas treniņus, kā arī stratēģiskās plānošanas sesijas latviešu un angļu valodā.

Ja vēlaties apbruņoties drošticamām zināšanām un vienkāršām, efektīvām lēmumu pieņemšanas metodēm - apmeklējiet Edgara publisko kursu "Lēmumu pieņemšana nenoteiktības apstākļos". Kurss sāksies 19. oktobrī.

Jāatceras, ka neskaidrība būs vienmēr. Mums ar to nāksies saskarties arvien biežāk. Jo vairāk mēs «iekūņosimies», bāzīsim galvu smiltīs, jo stiprāks būs trieciens, kad tā mums trāpīs. Rēķināmies ar to un sagaidām to ar smaidu.