5 jautājumi Jekaterinai Mehtijevai

5 jautājumi Jekaterinai Mehtijevai

1. Kas tu esi?

Dažādu mācību treneris, radošo darbnīcu fasilitators, bet visam pāri – dzīves baudītājs. 

2. Grāmata, ko citiem iesaki izlasīt – kāpēc?

Factfulness: Ten Reasons We're Wrong About the World-and Why Things Are Better Than You Think. Šī grāmata caur analīzi un faktos balstītiem piemēriem lieliski paver skatu uz to, ka pasaulē viss mainās uz labu, pretēji tam, kā ikdienā mēdzam domāt, ka "agrāk zāle bija zaļāka".

3. TEDx runa, ko iesaki noskatīties – kāpēc? 

Matt Cutts: Try something new for 30 days. 

Šī saruna ik pa laikam atgādina, ka savā dzīvē mērķtiecīgi jāielaiž kāda jauna interese, nodarbe. Par to, kā savu dzīvi var piedzīvot, ne tikai nodzīvot.

4. Kas tevi iedvesmo un dod enerģiju?

Laiku pa laikam man ir nepieciešama dažāda enerģija – dažreiz iedvesmai, dažreiz mieram, dažreiz uzlādei. Un man ir paveicies, ka esmu atradusi iedvesmas avotus katrai šai vajadzīgajai enerģijai - daba mieram, būt kustībā (visbiežāk braukšana ar skeitu) – emocionālai uzlādei un slikta garastāvokļa aizdzīšanai, sarunas ar draugiem – jaunu ideju gūšanai utt.

5. Kāpēc tevi interesē pārdošana?

Mana pārliecība ir, ka ļoti liela daļa mūsu dzīves sarunu ir netieši saistītas ar pārdošanu – vai tā būtu saruna darbā, lai paceltu prioritāti tieši savam projektam, vai tā būtu saruna mājās par to, kura kārta ir mazgāt traukus, vai saruna ar bērniem, kuri vēlas, lai viņu vēlmes tiek piepildītas, neatkarīgi no tā, vai tas sakrīt ar pieaugušo vēlmēm vai nē. Kopš brīža, kad daudzus gadus atpakaļ sāku apgūt pārdošanas mākslu, algoritmus un pamēģināju iegūtās zināšanas pielietot arī ārpus darba dzīvē – man bija skaidrs, šī ir TĀ – mana – lieta.

Vairāk par Jekaterinas Mehtijevas profesionālo pieredzi lasi ŠEIT